Ads

Hantu Raya

kali ni aku nak tulis blog ala2 serius sikit... (sebelom ni tak serius ke?)
aku rasa ada la jugak lawak2 bodoh yang aku cuba bentangkan di dalam blog aku sebelom ni...
takpe, kali ni aku akan cube serius..

ehem.. walaupun sambutan hari raya aidilfitri dah lama berlalu, aku tetap nak tulis gak blog pasal raya.. kenapa? jangan tanya, ni blog aku...

entry ni sebenarnya dah lama aku fikirkan... niat tu dah lama ada, cume bile kesibukan menguasai diri (alasan lama sering digunakan), maka tertangguh la niat baik aku untuk menerbitkan entry seperti ini...

semua gambar2 di bawah ni adalah gambar2 kegemaran kawan2 aku sepanjang haru raya yang lepas.. gambar2 yang disumbangkan adalah gambar2 yang dorang paling puas hati atau paling feveret bab kata orang kampung aku nun jauh di sana..



Tuan punye gambar: Facebook



Tuan punye gambar: Myspace



Tuan punye gambar: Facebook



Tuan punye gambar: Facebook



Tuan punye gambar: Myspace



Tuan punye gambar: Facebook



sebenarnya gambar2 ni semua dah lama disedekahkan kepada aku.. dah beberapa bulan syawal meninggalkan kita, baru ni lah aku nak update entry yang baru.. harap kepada pemilik2 gambar sudi memaafkan kesilapan aku ni..

amacam? ade unsur2 serius tak? haha

7 comments:

  1. tade komen doe. ak bace then aku rase erk? paham2 sndri a.

    ReplyDelete
  2. wahh ade jgk gamba aku ek...ehemm promote2 la jgk ahahaa

    ReplyDelete
  3. ade dua jaja kat sini... haha

    jaja karen, xnk ke sedekah gambar raye ko kat aku?

    huhu

    ReplyDelete
  4. astagaaaa ni zaman raya pnye entry bru nk post ke? haha

    ReplyDelete
  5. haha.. tu la.. entry mcm ni i dh cadang mse raye lg dh..

    dorang dh bg pic ni lme giler dh...

    mls punye psl, baru nk post entry ni... huhu

    ReplyDelete
  6. ish2!! tetibe ase buruk lak.. delete2!!! ;p

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers