Ads

Jejaka2 Kachak UNITEN

Mule2 aku pikir banyak kali nak post mende ni... giler geyboy aku promote jejaka2 kachak uniten yang tergolong dari kalangan kawan2 aku sendiri... dah takde idea nak post ape, aku tanye la pendapat rumet aku.. rupe2nye dorang lg suke aku promote dorang kat blog aku...

jadi, aku memainkan peranan sebagai tuan empunya blog ni untuk mempromosikan kawan2 aku di mata dunia...



001
Nama Betul: Muizzudin
Nama Tipu: Muiz/TJ

Myspace

- housemate aku
- mempunyai tubuh badan yang sasa






002
Nama Betul: Hafis
Nama Tipu: Apis

Myspace

- rumet/housemate/classmate aku
- jelmaan Afghan







003
Nama Betul: Afiq
Nama Tipu: Katak/Frog/Frogie

Myspace

- gambar yang aku letak ni kalau tak silap tahun 2004
- rumet kepada Jaie






004
Nama Betul: Ahmad Auzaie
Nama Tipu: Jaie (Ja'ie)/Jake

Myspace

- rumet kepada Frogie
- pemilik 'Waja' versi compact






005
Nama Betul: Amirul
Nama Tipu: Miyoi

Myspace

-housemate kepada Sham







006
Nama Betul: Norsham
Nama Tipu: Sham/Tupai

Myspace

- Housemate kepada Miyoi
- orang kampung aku







007
Nama Betul: Azre
Nama Tipu: Abang/Abang Kawasan/Kuntomb

Myspace

- Jejaka paling tinggi, besar, dan mantap di kalangan kami





008
Nama Betul: Megat Muhammad Arif
Nama Tipu: Megat/Magoo

Myspace

- hebat sepak mende bulat dia nih.. caye x?







009
Nama Betul: Afiq
Nama Tipu: Panjang/Rain

Myspace

- seorang kawan yang tinggi lampai
- baru2 ni eksiden moto






010
Nama Betul: Kamal Hamdi
Nama Tipu: Kecik

Myspace

- ketinggian semakin bertambah







011
Nama Betul: Afiq
Nama Tipu: Jimmy

Myspace

- orang kampung aku ni







012
Nama Betul:
Nama Tipu: Ery/Chong

Myspace

- tuan "Taman Skodeng!!"







hensem tak budak2 uniten? ni tak masuk lagi yang bukan kawan2 aku, budak nerd lagi... diharap gadis2 dan geyboy2 sekalian alam semua berpuas hati dengan jejaka2 yang ditampilkan di sini...
kegirangan pasti dapat dilihat pada wajah kawan2 aku ni kerana wajah mereka berjaya menembusi ke peringkat antarabangsa...

13 comments:

  1. apasal kau promote yg aku punye???????
    hahahaha...
    6 drpd mereka adalah aku punye..
    yg lain nk jd aku pnye blh gak..
    haha

    ReplyDelete
  2. saya undi calon 2,9 dan 10. haha. no 2 paling kacak. afgan la katakan. =p *inside joke* oh calon 9 juga tidak ketinggalan. Rain. Nama saya Rain. hahahaha. calon 10 takleh puji lebih, kang awek dia marah. haha =p

    ReplyDelete
  3. hensem3...

    ;)

    ahahhah

    ReplyDelete
  4. wah..kim salam norsham eh..
    hehehe

    ReplyDelete
  5. taip on 09 untuk m'undi calon Rain dan hantar ke 012344****..

    *kacak jgk aku yer...... tp npe gambo 2 ko tarok? byk lg yg howt..

    ReplyDelete
  6. apsal 12 jek calon nyer..?

    kn ader lg jjaka kachak uniten..

    ;p

    ReplyDelete
  7. dalam byk2 tu sorg je yg kenal.. x sangka pulak die pun tersenarai.. hehehe :) u know who u r..

    ReplyDelete
  8. myspace? ape brg..huahuaha...fb fb..fb..

    ReplyDelete
  9. wow.no 5 ngn 12 tu cute! tegode.hahahaha! jkjk.smue cute,kacak macho wtv.haha ;p

    ReplyDelete
  10. wah. ada siap tambah. no 12 calon faveret! hahaha. tak bole blah.muka nak jaammmbuuu je. =p

    ReplyDelete
  11. wey, knal kan ak nan no.12 tuh, HAHA beliau kelihatan kacak!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers