Ads

Perempuan Buta IT??


Perempuan buta it?? dunia dh semakin canggih ni budak perempuan still buta it? tu perempuan, dakwa diri lebih pandai dari lelaki.. aku x kata semua perempuan buta it... kebanyakan yg aku tgk, pompuan ni hanya tau dengar lagu, tangkap gambar, sms, dan tgk movie kat laptop/pc... pompuan paling senang kene tipu bab2 it ni. Betul ker?

Bukan semua perempuan k.. nk download, convert video/lagu pun x reti..? Perempuan hanya tau bukak myspace, friendster, dan YM? kadang2 ade la gak yg bukak blogger mcm ni... tu dh kira maju la sket... agak membanggakan bagi kaum wanita la.. haha... tapi persoalannya kenapa?? kenapa wanita kebanyakan buta it? lambat nk belajar sesuatu perkara berkenaan dgn it... pompuan ni suke beli barang mahal2, tapi xtau nk gune... beli laptop/henset mahal2, tapi hanya tau surf internet, tangkap gambar, sms, dan dengar lagu.... ayyooo... Kenapa? Ini yang stakat aku nmpak la... aku tau ade golongan wanita di luar sana tu sangat pakar dalam bidang it... tapi, kenapa masih ade yang cakap perempuan ni buta it? Ape pendapat korang semua?

9 comments:

  1. btul...btul...btul....

    ReplyDelete
  2. eh ehh..suke2 hati je..haha..saya tak buta IT pn~

    ReplyDelete
  3. kan dia cakap x semua.... KEBANYAKKAN

    ReplyDelete
  4. huhu~~~
    well bro, aku tak buta IT..
    at least i know more than in your list..
    hehee~~

    ReplyDelete
  5. bpk xley blah gle ayat.
    bajet ko tu pwr sgt ke dlm IT ni?
    tah2 nk wt grafic pn xtau

    ReplyDelete
  6. ape la korang ni... kan blogger ni nk tanyer pendapat jer... dia x kata pun mcm tu.... bg la pendapat... betul ker x, kalo betul kenapa? kalo x betul, bg la sbb2... ade pehem??

    ReplyDelete
  7. you.. pade pendapat lysha ramai kot camtu.. gue pun xde la terlalu pandai sgt... klu kate nak convert download sume tu reti la.. tapi ade one of my friends.. die tanye cane nak daftar blog.. rase nak mara pun ade... ble ckp mcm wat myspace pun die x reti.. padehal die ade myspace... tensen2! act x susah pun klu nak wat.. kat web bsepah tutorial's and how-to's.. cume drang malas nak carik and bace.. sume bende nak soh orang watkan..

    ReplyDelete
  8. ahaa..
    bajet ah ko..
    ayat tanak merapik kn..
    blahla..

    ReplyDelete
  9. haha gila ngenggg some yg cmmnt nie.. x phm ke ape..
    well, meuz nk dgr pndpt i?
    haha..
    u mmg betul.
    prmpuan ni nk kne suap jee..
    yg terer, tere sgt la plakk.
    yg x, nk gne webcam pun x thu..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers