Ads

For Anime/Manga Fans



Aku tau kat sini ade ramai peminat2 siri anime.. x kira la ape pun. Naruto, Gundam, Dragon Ball, dan Bleach adalah contoh2 siri anime yang popular sekarang... Walaupun aku kurang meminati siri2 anime/manga ni, tapi aku boley share dgn korang website2 yg mmg khas untuk peminat anime (otaku)... Website yg paling sesuai untuk peminat2 anime setakat yg aku tau ialah CRUNCHYROLL. Website mmg best bagi peminat2 anime sbb kat sini korang boleh menonton anime2 secara percuma. Website ni bukan sekadar menyediakan anime, tapi drama2 Jepun, Korea, Taiwan/Hong Kong/China... Senang cerita, website boleh dikatakan sbg 'Utube Asia'. Korang yg x minat anime pun boleh surf kat website ni... Juga sesuai bagi peminat2 muzik Jepun/Korea... Website ni gak ada video2 klip dari Jepun, Korea, atau Taiwan/Hong Kong.. Korang juga boleh mewujudkan blog sendiri dalam website ni... Kalau aku nak cerita, mmg panjang... So, aku sarankan korang semua terus pergi ke website ni dan explore sendiri... Enjoy..!

Link to this website:
http://www.crunchyroll.com

Other useful website for otaku:
http://www.gendou.com
http://www.canai.net
http://www.animesuki.com
http://www.onemanga.com
http://www.theotaku.com
http://www.animefever.org/atv/

2 comments:

  1. tolong ar download siri citer
    "hanazakarinokimitachihe"
    ala....yang gambar pompuan tomboy kat page aok tu...
    citer cina..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers