Ads

Cute Screenmates




Screenmate. mende ni sebenarnyer lebey kurang mcm virtual pet la... cume mende ni kecik jer.. bile korang run mende ni, seekor anak kucing akan kuar.... pastu anak kucing ni mula la wat aksi2 terlampau cute kat screen korang.. mende ni boley run mase korang wat keje, maen internet... xde la boring sgt nnt.. korang siap boleh drag ank kucing kat mana2 korang suka.. kalau nk kuarkan kucing tuh, juz right click kat kucing tu, amek close/exit... senang giler.. cubalah..!

DOWNLOAD NOW (324.18 KB)

5 comments:

  1. wawaawaw! wat blog eh... eyh.. lysha nak try ar kucing tu.. tapi napew x leh? huhuhu.... pastu yang lyric tu untuk windows media player 11 je erk?
    klo version laen x leh?

    ReplyDelete
  2. wah agak begune r gak blog nie..hope tmbah r lg application yg leyh kitrng download

    ReplyDelete
  3. nah laa.... ak komen la sikit... kesian nengoknye

    ReplyDelete
  4. eee...cuke cgttt kucenk nihhhh..
    comey2!!!
    ngeee~
    (~_~)
    cukeeee cgttttt~~

    ReplyDelete
  5. pacikpacik,
    ak da try load kucin tuhh,
    tapi kn,
    die kate kne buy the winRAR tu.
    adoi!
    leceh gile..
    canO tuh..
    ak na gak..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers