Ads

Tukar Icon Windows



haaa... ni aku nak 'berdakwah' lagi ni.... kali ni aku nak share dengan korang cara mudah dan malas nak tukar icon kat windows korang... korang gune jer sofware IconPackager... senang nak mampos... install, crack, pastu terus boleh gune.. ade banyak icon kat sini, kalau nak lagi icon, korang boleh download jer... kalau nak tau feature 'menate' ni dengan detail, korang boley pegi kat stardock.com. kalau korang tak sabar-sabar gune software ni, download kat bawah ni:

DOWNLOAD NOW (22.81 MB)

Enjoy..! :D

2 comments:

  1. Beautiful pictures.
    Nice blog.
    Bravo.

    Please visit:

    http://moneytoon.blogspot.com

    Good luck

    ReplyDelete
  2. tunggu ar koi beli laptop sendiri..
    tau la koi nak suh aok modified abis..
    huhu

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers