Ads

Dah Lama Tak Update Blog

sudah sekian lama aku tak update blog ni. nak tulis pasal apa? takpe, nanti aku fikir nak tulis apa.

dan untuk pesanan kepada yang masih membaca blog aku ni, segala post yang aku buat pasal tips dan tutorial pada pendapat aku sudah kurang boleh digunakan.

tips dan tutorial tersebut hanya effective (mungkin) pada masa entry itu ditulis sahaja. kalau korang rasa apa yang aku tulis tu masih boleh digunakan, terpulang lah.

dahulu lain sekarang lain.

2 comments:

  1. Salam kenal Meuz! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers