Ads

Tak Sabar Nak Tengok!

aku sebenarnya memang suka kalau filem diadaptasi dari komik. untuk entry ni aku nak share gambar-gambar dari pengambaran filem The Amazing Spider-Man 2 dan aku memfokuskan tentang kostum baru Spider-Man ni.


kat bawah ni senarai gambar dari The Amazing Spider-Man (2012):


kat bawah ni pulak kostum terbaru Spider-Man untuk sequel akan datang:


pendapat masing-masing macam mana? secara peribadi, aku lebih suka kostum dari filem pertama The Amazing Spider-Man. bukan bermakna aku tak suka kostum terbaru yang bakal digunakan, tapi kostum sebelumnya lebih menepati citarasa aku.

untuk kostum terbaru The Amazing Spider-Man ni, design hampir tepat dengan versi komik. rekaan semakin ringkas dan paling jelas tang mata tu, lebih besar dari sebelumnya sebab dorang nak sama macam versi komik.

aku difahamkan yang The Amazing Spider-Man diinspirasi dari filem reboot Batman Begins.


apa lagi, sila kemukakan pendapat korang pulak. yang mana satu jadi pilihan korang?

2 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers