Ads

Misai Dan Janggut

disebabkan aku ni cuti lama tambah pulak kehidupan yang kurang terurus, maka terjadi la rupa aku seperti di bawah ini:


agak-agak sesuai ke penampilan aku macam ni? kadang-kadang timbul niat nak shave, tapi asyik bertangguh je lama-lama lupa terus.

p/s: lepas ni aku akan update pasal free header untuk batch kedua. yang mana tak dapat lagi tu boleh la tengok-tengok design lain nanti. mane tau ade berkenan.

20 comments:

  1. perghhhh.... gila matured... dah boleh jadik bapak dah ni...hohohoho

    ReplyDelete
  2. pehhh...hensem kot..
    memang hensem la baju n buku2 kat belakang tu...
    suka tengokk....


    Jom ke sini :

    Baru : Petempatan Paling Sejuk Di Dunia
    Update : Keretapi Ferrari
    Gempak : Muzium Sains Miami Lengkap Dengan Tangki Jerung
    Seram : Kuasa Air Membelah Jalan
    Popular : Gua Ais Terbesar Dunia
    Pelik : Ombak Membeku Secara Tiba-tiba
    Aneh : Banjir Buih
    Serius : Jambatan Nabi Musa

    Dan banyak lagi di Green Life..

    ReplyDelete
  3. macam eman manan pon ade...heuheu..weh tolong lah buatkan header utk koi se. boleh dok? header yg dipenuhi dgn gambar makanan yg kawaii gitu..hehehhe..kalo boleh laa...

    ReplyDelete
  4. perghh dah macam hercules dulu - dulu je haha XD

    ReplyDelete
  5. hensem dah ni,, tapi better ptong misai simpan janggut sejemput,, hehe,, free header satu please,, :D

    ReplyDelete
  6. bro,rasanya nice kot kalau shave misai.. tapi kalau nk rasa masculine, let it be like that.. Macho enough.

    Kalau nak kemas, trim misai je. janggut tu bagi shape kemas aje..:)

    ReplyDelete
  7. disebabkan ramai dah sarankan aku cukup misai je, maka misai tersebut telah pun dibuang hingga ke akar umbi.. haha

    ReplyDelete
  8. bersepah nye umahhh *malu tutup muka*

    ReplyDelete
  9. hahahaha . kemainggg . tapi hensem , matang seyy . wahh wahh . k gedik _ _'

    ReplyDelete
  10. kalu cam ni nampak matang dn kealiman gitu, tapi trim2 le sikit. kalau kosong sesuai dgn umur le kan..budak2 remaja.

    ReplyDelete
  11. Lau cukur is more better..bersihkan kesukaan Baginda Rasulullah S.A.W kan ^_^ anyway thanx sudi dtg page owg n comment~ dah buang da word verification tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk.. pelik.. abis tu nk kata yg berkumis ni tak bersih? weh, berjambang tu sunnah Rasulullah SAW jugak..

      Delete
    2. Memang sunnah baginda pon tue tapi ckurlah JIKA tak pandai nak jage jambang tue. Kalau pandai jage dan trim lek lok, no problem je.... ikot diri awk ar. sye komen je.. lau nk terima atau pon tak tue ikot awk ar.~Sekian salam~

      Delete

Ads

Followers

Google+ Followers