Ads

Instagram Untuk PC?

ramai dah tau apa mende itu instagram sebab sekarang ni masing-masing dah ade henset canggih. tapi kalau ade henset canggih tapi tak subscribe internet macam sia-sia je beli henset tu kan?

instagram merupakan salah satu app yang memang makan banyak quota limit. kalau cara aku, aku akan bukak instagram kat laptop je. takyah nak view kat henset kalau kita tengah mengadap laptop.

kat sini aku nak share dengan korang macam mana nak view gambar instagram orang yang korang follow kat laptop/pc je. siap dengan notification sekali.

----------------------------------------------

Instagrille

aku memang guna mende alah ni sekarang. senang, kalau ade gambar baru dari orang yang aku follow, akan keluar terus notification. orang follow kita ke, like ke, ape ke semua korang boleh tengok kat sini.



----------------------------------------------

Webstagram

yang ini pulak lebih kurang je dengan instagrille tapi korang view instagram korang kat browser la. takyah nak install macam instagrille.



----------------------------------------------

sebenarnye banyak cara untuk korang view gambar-gambar instagram korang kat pc/laptop. google chrome pun ade extension untuk instagram ni. cuma korang kena pandai mencari je la, jangan terlalu harap orang suapkan. ye dok?

oh, lupa nak bagitau yang korang boleh jugak view kat website official instagram. cuma tambah username instagram je kat belakang url ni: http://instagram.com/username

7 comments:

  1. sue ade download instragram from google aritu, tp lappy jadi hang so dah uninstall..

    ReplyDelete
  2. instagram from google? pelik je.. mane ade google buat mende alah ni.. ke extension kat chrome?

    ReplyDelete
  3. dlu pernah download instagrille...tapi..... tak sebest kat smartphone.. hahaha

    ReplyDelete
  4. selama ni tahu pasal instagram kat bluestacks je... nak cuba lah..

    ReplyDelete
  5. guna intagrille nka tengok komen2 terkini je. hahah

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers