Ads

Bakal Berwajah Baru

aku rasa macam nak edit balik la template blog aku. kadang-kadang rasa bosan jugak kalau dah lama sangat guna template yang sama je. ye dok?


aku akan cuba berikan nafas baru kat blog aku ni. tapi nafas baru kat template je la. aku tetap dengan template yang simple supaya senang korang nak load page aku ni. aku sarankan korang guna template yang simple, buang la dandruff berterbangan yang takde faedah tu.

kalau ada pape cadangan atau kritikan, jangan segan-segan nak tinggalkan comment. aku bukan jenis melenting kalau orang tegur kesilapan aku kat dalam blog ni. sekian :)

3 comments:

  1. template nie pon dah okey..cukup ringan dah

    ReplyDelete
  2. ahahaha... kan!! lama2 busan gak template yg sama je.. ;)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers