Ads

Segmen Jom Tukar dan Kenal Rakan Blogger

aku terjumpa satu segmen yang buat aku tertarik nak join. aku ni sangat-sangat la jarang nak join segmen-segmen yang memerlukan orang follow blog.

untuk segmen yang dibuat oleh Pak Joe kali ni, tak menetapkan syarat wajib untuk follow blog. nak follow ke tak bergantung pada individu.

klik banner untuk terus entry PakJoe

  1. buat entry dan letakkan banner blog dan linkkan ke entry segmen.
  2.  buat satu entry yang bertajuk "Segmen Jom Tukar dan Kenal Rakan Blogger".
  3.  like page like PakJoe [tekan sini].
  4.  tu je, mudah kan? entry siap? tinggalkan URL entry korang kat ruangan comment.
  5.  follow blog PakJoe kalau suka.

kat atas ni aku amek dari blog beliau. bagi aku agak mudah, takde kena follow blog secara paksaan.

*aku tak kisah segmen ni pasal apa. aku join sebab nak support each other dan aku tak suka follow blog secara paksaan (join contest atau giveaway dikecualikan). :)

3 comments:

  1. wahhhh tgk cm best ja segmen nie nk join la hahahahah...tq sbb join segmen pakjoe hahhaha

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah kat sini dari segment yang sama...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers