Ads

Sape Duduk Dekat? Jom Lepak

kadang-kadang timbul jugak niat nak lepak dengan blogger-blogger. tapi aku tak suka la kalau keluar ramai-ramai sangat macam gathering tu.


cukup la dalam 4-5 orang blogger yang duduk lepak sekali. agak-agak ade ke yang nak lepak dengan aku?

itu niat je la, takde la teringin sangat. tapi kalau orang dah ajak aku boleh je join tapi masa aku betul-betul free je la. oh, yang penting dekat.

ada tak blogger yang baca entry aku ni duduk area Bandar Baru Bangi, Bandar Seri Putra atau Kajang? kalau dekat-dekat area tu kemungkinan besar boleh je nak lepak dengan aku.

*kalau boleh bandar seri putra sebab aku takde transport. haha

3 comments:

  1. sue dekat cyberjaya area puchong :D tp selalu lepak times square, ioi mall, the mines, alamanda.. teringin jugak nak lepak ngan blogger ni.. tak penah sekali pun lepak ngan blogger :)

    ReplyDelete
  2. Aku bandar baru bangi sek 9. tp aku bukan blogger. aku suke bace blog je. hehehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers