Ads

Banner Percuma Untuk Korang

rasanya dah cukup tiga hari banner kat atas ni. so sekarang tiba giliran orang lain pulak. aku takkan buang terus banner-banner yang sedia ada. aku cuma replace je sampai la cukup lima banner.


korang nak banner korang diletakkan di dalam blog aku ni? meh sini link blog korang, tinggalkan kat bahagian comment.

-----------------------------------

kat bahagian comment korang post code html ni:


<a href="URL BLOG">TEXT YANG TERPAPAR</a>


senang je kan? korang tau kat mana nak letak link dan korang jugak tau apa yang nak diletakkan kat bahagian TEXT tu. kat bawah ni aku tunjuk contoh:

aku taip macam ni kat bahagian comment
apa yang terpapar lepas publish

nampak tak? apa tujuan aku suruh korang buat macam ni? tujuannya supaya memudahkan aku nak terus ke link blog korang. kalau korang paste URL blog korang terus kat situ, leceh aku nak highlight link korang tu.

-----------------------------------

aku akan buatkan banner untuk korang tapi simple je la. aku tak suruh korang sediakan banner sebab aku tak suka menunggu dan aku nak menyenangkan korang. setuju?


13 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers