Ads

Teknik Tak Nak Basuh Pinggan

aku baru je nampak taktik ni digunakan oleh kawan aku.. teknik dan cara untuk mengelakkan diri dari membasuh pinggan setelah makan..

senang je, kalau makan tu jangan makan sampai habis.. tinggalkan sedikit untuk kawan yang lain.. offer sikit kat dia.. so, sape yang last makan akan secara automatic bertanggungjawab untuk membasuh pinggan tersebut.. haa, ok tak?



bagi aku cara ni boleh tahan berkesan la.. kalau aku yang jadi orang last tu, memang aku akan basuh.. tapi taktau la housemate korang macam mane pulak kan.. sebab ade je yang jenis lepas makan tak suka nak basuh pinggan mangkuk..

*kebelakangan ni asyik makan megi je kami serumah, betul-betul bujang ni

1 comment:

  1. selalu jugak buat mcm ni.

    tp mase bg tu awl2 dh ckp, lepas mkn basuh eh. pastu gelak. muahahaha

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers