Ads

Jom Customize Facebook Timeline

sekarang ni heboh pasal facebook timeline.. kebanyakan dari korang mesti dah dapat facebook timeline dan mungkin jugak ada yang belum dapat.. rilex je dulu, mende ni diberi pakai secara berperingkat..


dan bila munculnya facebook timeline ni, ramai pulak yang menunjukkan idea kreatif dalam menggunakan facebook timeline ni.. contoh kat bawah ni :



ok, kali ni jom ramai-ramai tunjukkan kreativiti masing-masing dalam 'menghuru-harakan' facebook timeline ni.. semua ni boleh buat sendiri je menggunakan photoshop, siap dengan template sekali..


[download facebook timeline template psd (mediafire link)]


korang hanya perlu tukar avatar dan cover je.. agak-agak kalau tak reti gak, mintak la tolong sape-sape yang mahir dalam menggodek-godek photoshop tu..


buat cover facebook timeline ni mudah macam kita buat header blog.. boleh jugak kalau nak letakkan iklan kat cover tu


ini pulak hasil kerja cuba-cuba yang tak berapa nak menjadi dari aku :




*sila jangan add aku dalam facebook unless we know each other :)

7 comments:

  1. alaa, tak suke lah timeline ni.
    macam serabut je.

    tapi tengok awk punye nmpk smart pulak. ehee ;)

    ReplyDelete
  2. tak terfikir lak mende ni..pasni kerja nak up kaver jela..haha

    ReplyDelete
  3. facebook memang makin best gilerr nih macam header blog :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  4. mula - mula guna pening kepala sikit .

    tapi , lama - lama ok la...

    ReplyDelete
  5. kalau boleh xnk tukar timeline ni .. rasa mcm susah pulak

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers