Ads

Aku, Gitar Dan Perempuan

nak kata terrer tak jugak.. power lagi la tak.. walaupun aku dah start pegang gitar masa umur aku 13 tahun, itu baru setakat pegang belum reti main lagi..


dan pagi tadi aku baru belajar macam mana nak main lagu Happy Birthday atau dalam bahasa melayu lagu Selamat Hari Jadi/Lahir.. selama berbelas tahun aku main gitar, baru sekarang aku reti nak main lagu tu.. ciss


aku pun dah lama tak main gitar, ade la gak berbulan.. apa yang buat aku start nak main gitar balik? ok, aku takleh tengok pompuan pandai main gitar.. sangat cool ok


dan juga terasa diri ini dicabar oleh awek-awek yang main gitar tu supaya aku kembali bermain gitar.. ceh, kemain taktik korang (awek men gitar)


ada tak blogger pompuan yang boleh main gitar? meh share kat sini aku nak usya.. haha


picture taken : 2007 (masa ni aku baru nak ada henset yang ada kamera)

5 comments:

  1. aku kenal sorg....tp lupe la link die...ko carik je la sndrik...hahahah

    ReplyDelete
  2. hehehe nurul dot dot dot suke main gitar :)

    ReplyDelete
  3. @Nurul
    ehem! jom ler kita buat lagu duet.. haha :p

    ReplyDelete
  4. ....wahhh best la bro...bole tunjuk ajar ku sifu...sgt suka main gitar,tapi x tau main...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers