Ads

Kenangan Yang Baik Lebih Baik Dari Kenangan Indah

apa yang nak dibanggakan dengan tarikh 11.11.2011? ye, aku tau sususan yang cantik macam ni susah nak dapat melainkan kita perlu tunggu untuk beberapa ribu tahun lagi.. tapi yang tak bestnye, ade yang jadikan tarikh-tarikh cantik untuk buat mende yang tak elok terutama pasangan yang bercinta.. setuju?



tak semestinya kalau pasangan tu dah berzina baru nak kata dia buat mende yang tak elok.. sedangkan mendekati zina pun satu perkara yang tak baik, ce kita pikir ape perkara yang lebih ringan dari zina tapi still consider as perkara yang tak elok..


sepatutnya kita buat sesuatu yang bermakna dan berfaedah sempena tarikh yang ganjil ni.. maksud aku tarikh ni rare la.. esok lusa boleh kita cerita kat anak cucu kita ape perkara yang baik dan berfaedah yang kita dah buat pada 11.11.2011 ni..


bagi sape-sape yang terlepas, takyah risau la.. taun depan ade lagi tarikh cantik, iaitu 12.12.2012 .. ye dok?
camne dengan tahun 2013? itu korang pikir sendiri la..




*dari korang cipta satu kenangan indah bersama pasangan, ape kate korang buat satu kenangan yang baik dan berfaedah untuk diri dan semua

3 comments:

  1. Hey there! I got tag for you~ Free2 boleh lah buat okay. Do visit my blog for the tag okay. Have a nice day then

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers