Ads

Gezt Alternatif Kepada Gengblogger

aku jumpa satu lagi website yang lebih kurang sama dengan Gengblogger iaitu Gezt.. apa kata korang pergi jenguk sendiri website tu.. apa yang aku nampak, takde banyak beza sangat dengan Gengblogger melainkan interface Gezt yang lebih kemas tanpa iklan..




*sebaiknya kita sebagai blogger mendaftar pada kedua-dua website komuniti blogger ni dan ping entry pada waktu yang berlainan.. ada kalanya tamak haloba itu mendatangkan manfaat sejagat.. kehkeh

4 comments:

  1. baik//tips yg bagus..ping di waktu yang berlainan..

    ReplyDelete
  2. ala,aku x de twitter..
    nmpk ye kena mula buat twitter la ni..

    ReplyDelete
  3. nak joinnnn since gengblogger sangat bermasalah nak log in skarang.

    ReplyDelete
  4. wah!akhirnyer!ada jugak pgganti GB!!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers