Ads

Blogger Dynamic Views Sangat Stylo

mungkin sesetengah blogger masih lagi tak tau pasal blogger dynamic views ni.. bagi sape-sape yang masih tak tau, meh sini aku nak bagitau.


cuba korang masukkan /view di belakang URL blog korang.. contoh: meuzangelo.blogspot.com/view
lepas tu korang akan nampak seperti di bawah:





bagi aku, blogger dynamic views ni sangat stylo.. senang aku nak bukak dan baca blog korang tanpa load mende-mende tak penting yang ade kat blog korang.


kalau korang rasa blog yang korang bukak tu berat, lambat nak loading disebabkan lagu, header besar dan sebagaianya, try la blogger dynamic views ni.


ada 8 jenis views yang boleh korang pilih.. ikot keselesaan masing-masing la.. aku suka dengan magazine view :)

4 comments:

  1. owh semalam kat office setelah 2 mgu tak buka blog,saja2 nak tgk dashboard entri kawan2 yg best.ntah apa kite tertekan eh 'eh kuar magazine view.tapi mmg sempoilah :)

    ReplyDelete
  2. wah menarik betol la..

    new information to me...

    thanks.. =D

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers