Ads

Random Blogger

disebabkan aku dah takde keje lain nak buat, aku pilih secara rawak tiga blogger yang pernah join bloglist aku.. macam mana aku buat pilihan? gilo, aku dah bagitau kan rawak, random.. [random.org]



---------------------------------------


[Amira Anorah]



[..*SepaRated*..]



[Just the way i am]



salah satu dari tiga blog kat atas ni ade lagu.. aku tak pasti blog yang mana satu dan ianya mengganggu aku yang tengah layan lagu AC/DC

3 comments:

  1. my blog lah tu :P So sorry , haritu saje saje letak , but now , dah tade :) Btw , thanks

    ReplyDelete
  2. ehehe...tankiu lah letak sini...da lme xupdate pon blog nye...:D

    ReplyDelete
  3. abg kak nisa kan ?

    Meh follow sini
    hanimansor01.blogspot.com

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers