Ads

Futsal Antara Blogger?

setakat ni aku belum pernah dengar lagi blogger-blogger nak buat futsal beramai-ramai antara blogger.. mungkin pernah buat, aku je yang kurang alert dengan mende-mende macam ni.. sedangkan korang gi gathering pun aku taktau.. tau-tau je dah post entry kat blog.. *kuciwa T_T



idea ni datang masa aku duduk lepak-lepak buang masa dengan kawan aku.. aku dengan kawan-kawan aku memang kaki futsal.. dalam seminggu entah berapa banyak duit abes main futsal je.. tapi kadang-kadang rase bosan asyik main dengan orang yang sama je.. kalau kita buat futsal antara blogger macam mana? best tak?


bukan lelaki je yang boleh main futsal.. pompuan pun boleh, mana tau lebih terrer dari yang lelaki ni ke.. ok, jom bagi pendapat masing-masing tentang aktiviti ni.. kalau ada yang nak anjurkan, aku dengan rela hati nak join je.. kalau belum pernah buat, aku rasa aktiviti macam ni lebih baik dilaksanakan..


kalau satu team terdiri dari blogger-blogger gak, kan best tu.. yang mana tak kenal boleh kenal-kenal.. tak gitu? heh *boleh tunjuk skill depan awek-awek blogger :))



7 comments:

  1. err..fail la maen futsal ni haha..squash boleh la

    ReplyDelete
  2. Sini sini . Ade jaguh kat sini , tendang bola masuk kolam , muahaha

    ReplyDelete
  3. waa..xpndai maen futsal.
    jd pompom girl ok ler..

    ReplyDelete
  4. dorg da penah buat la.. kat shah alam..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers