Ads

Maharaja Lawak : Sape Paling Best?

malam ni, kejap je lagi.. dalam pukul 10 malam ni rancangan yang ramai tunggu-tunggu akan bersiaran.. aku bajet rancangan Maharaja Lawak ni lebih best dari rancangan Raja Lawak.. sebab, kat situ terkumpul yang terbaik dari yang terbaik..


--------------------------------


ok, jom kenalkan peserta-peserta feveret..







kat atas ni antara peserta feveret aku.. mesti korang tertanya-tanya kenapa aku pilih dorang sebagai pelawak feveret.. sebabnya adalah, mereka pakar dalam lawak spontan.. tak macam peserta lain yang lebih kepada lawak melalui perancangan dan penghafalan..


--------------------------------



tak lupa juga kepada Man, juara Raja Lawak musim ke lima.. walaupun juara, tapi dia bukan feveret aku.. mungkin feveret korang..


--------------------------------




Nabil pulak macam mana? walaupun dia juara pada musim sebelum ni, tapi aku tengok ramai dah kurang menyokong dia.. sebab dia ni banyak gak buat hal bila dah masuk dalam dunia artis.. entah la, lu pikir la sendiri..! :D

14 comments:

  1. semestinya JOZAN. lawak diorang spontan dan rsanya diorang serasi bersama sebagai pelawak. :)

    ReplyDelete
  2. johan & zizan!!! yehaaa..
    tak pon sepah tak pon man!!! ;)

    ReplyDelete
  3. kali ni baru kita tahu sape yang paling lawak..cz semua yang bertanding kali ni..geng2 pelawak...hehehehe

    Jom Baca entry ni dan bagi komen
    .:Mana Lebih Penting...Follower Ramai Atau Pembaca Setia:.

    ReplyDelete
  4. hahaha,sdeyh gile nabil!! agaggaa,aku sokong ko beb!! hahahah

    ReplyDelete
  5. td yg best bg saye jozan, sepah, n nabil...hee..terkekek kekek gelak..yg lain pon not bad. best! ^^

    ReplyDelete
  6. dah selesai miggu pertama...ternyata nabil masih berbisa bro...

    jozan..sangat menghampakan malam ni...lawak nampak macam tak best...ove kopiden kot...

    sepah oke jugak..boleh la dari jozan..haha

    same-same tunggu minggu ke dua..kite tengok sapa pulak yang best...

    ReplyDelete
  7. @sarah mohamad
    dorang mmg lawak, tapi still mcm lawak yg biasa dorang buat.. harap2 lps ni ade la yg lg best dorang melawak.. :)

    ReplyDelete
  8. @c-tea
    Nabil ok2 je.. tapi aku lg suke Jambu.. lawak yg pecah perut giler.. hehe

    ReplyDelete
  9. kalau kte, kte side nabil, speah dengan jozan. tapi kan, since kte tak tengok dan tak dapat tengok, so tak tahu la tahap prestasi diorang kat maharaja lwak tu. thehe.

    eyt tu sume memang pemenang raja lawak je kan? bertanding nak jadi maharaja pulak. kan?

    ReplyDelete
  10. tertarik dengan jambu. eh, bukan diorg ni peserta raja lawak solo ke dulu? betul dorang berbakat!!

    p/s : xdpt tengokk T__T

    ReplyDelete
  11. sepah, balas, r2 and nabil lawak gilak semalam..jozan biasak2..nmpk sgt x prepare..tp ok la jugak..
    sesape nak tengok dr persembahan 1-12 leh usha link kat bawah ni :

    Maharaja Lawak Minggu 1 Membariskan Jambu, Sepah, Nabil, XN3, Balas, R2, Jozan, Alex, Jihan, Amir, Wai, Man

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers