Ads

Liverpool Power Ke Tak?

sape pernah? aku tak pernah pun.. club yang aku sokong pun AC Milan, Bayern Munich dan Manchester United.. semua tu team warnah merah.. tapi kenapa aku tak minat liverpool?


bukan pasal aku tak minat Liverpool yang aku nak tulis.. tapi aku tumpang gembira untuk Liverpool FC sebab dorang nampak macam bangkit lepas dapat manager baru, King Kenny.. mula-mula tengok aku macam familiar dengan King Kenny ni, sedare ke?


rupa-rupanya dia pernah main untuk Liverpool FC dulu..




sekarang dia manager untuk Liverpool FC pulak.. bagi sape-sape yang baru je minat sukan bola sepak ni mesti taktau yang King Kenny ni pernah menjulang piala English Premier League.. masa tu dengan club Blackburn Rovers.. tak caye? meh tengok ni





tadi Liverpool dah tapau Birmingham City 5 -0.. sume gara-gara Maxi Rodriguez yang buat hat-trick malam tadi..




*jangan salah sangka pulak, aku bukan peminat Liverpool FC :)

3 comments:

  1. nak minat pon apa salahnya..team ni hebat tau

    ReplyDelete
  2. liverpool dlu power skrg je tak ;)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers