Ads

Korang Terrer? Sila Tolong Cari Ni

kali ni entry berunsurkan kegatalan.. ehem..! saje suke-suke nak cari budak comel kan.. :)


gambar dah ada watermark


ok, sekarang aku nak tahu dia ni siapa.. sila jangan bagitau dia ni Wawa yang memegang watak Amanda di dalam drama bersiri Klik di Astro Ceria.. itu aku dah tahu.. google tak banyak membantu kerana dia ni masih baru, fresh, segar dari ladang.. :p


jom kita tengok sape yang terrer dalam jejak kasih versi Gulai Tempoyak Ikan Patin.. :D

6 comments:

  1. cbe add fb dy,wawa zainal:)
    dy mmg comelkan,:)

    ReplyDelete
  2. emm, nama dia siti hawa. dia ni org sabah and ex-gf kwn abg saya. kwn abg saya skrg ni, yg jemput and hantar dia pergi shooting. sumpah baik gila dia ni ;)

    ReplyDelete
  3. yup dy mmg cumelll...lesung ppit yg wat gulai tempoyak jd angau..kih3 err try la search fb dy wawa zainal.. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001297116177

    p/s: cpt! add frenz fb dy da 3riban lbih da kang nyesal lak..huhuu

    ReplyDelete
  4. * sy komen en3 bawah ye.. >__<

    ReplyDelete
  5. comey kan dye nyh ... D pun nak tahu gak pasal dye, kalau kamu da tahu, jgn lupe bg tahu D tau .. ye la, dye comeyy ... nak je D jadikan dye kwn D :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers