Ads

Header Baru

header baru? aah, aku rasa nak tukar header baru pulak.. terasa dah lama tak tukar header blog.. mungkin ramai yang dah bosan dengan header aku..

tapi aku belum nak tukar lagi.. mungkin dalam masa terdekat ni sebab aku sekarang sedang men-design header baru untuk blog aku dan blog orang lain.. dan jugak sekarang ni aku masih menuntut ilmu pasal photoshop.. :)


header cuba-cuba.. mungkin header akan datang se-simple ini :D

7 comments:

  1. header dah lawa lah.. tak payah tukar :)

    ReplyDelete
  2. mak iiii... jelez2.. cntek lah header ney..^.^

    ReplyDelete
  3. se-simple macam tuh pon, LAWA!!.. =)

    ReplyDelete
  4. serius header yg br black n white ni simple dan santai sgt2.

    ReplyDelete
  5. bro..bley nak tempah header x?

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers