Ads

Percubaan Kedua Aku Dan Rakan Serumah

ok, orang yang sama melukis tapi aku jugak yang jadi tukang warna..si pelukis pun ada blog, singgah la kalo free [Turb]




aku masih belajar macam mana nak mewarna.. kene paham kosep cahaya dan bayang-bayang untuk mewarna ni.. kat mana perlu gelap, kat mana perlu terang.. aku pulak masih tak paham bahasa bab cahaya dan bayang-bayang..

9 comments:

  1. boleh laa lukis utk koi. lalalalaa

    ReplyDelete
  2. hensem la... muahaha... lukis kat HH satu.. nak satu nak satu... muahaha

    ReplyDelete
  3. haha lukis katun pun kne ade motip chye ke peh pehh..pgsn cm gini,el nak kne lkis dan mwane bab shadow2 nieh lmah,mg x dan lee

    ReplyDelete
  4. smart...ble lah lukiskan untuk fahmi juga..hihik.. (^_^)v

    ReplyDelete
  5. cantik,,gune software ape?saya buta IT

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers