Ads

Kenapa Aku Jarang Post Pasal Isu Semasa?

agak-agak kenapa ek? mungkin sebab aku malas.. itu mungkin gak.. tapi aku ada sebab sendiri kenapa aku tak post entry pasal isu semasa macam blogger-blogger lain..


kalo sebut isu semasa, tak semestinya berita-berita yang keluar kat surat khabar.. cerita yang hangat pasal blogger pun boleh diklasifikasi sebagai isu semasa.. contoh, isu blogger kene kutuk kaw-kaw, isu vlog yang menjadi kegilaan, isu macaroons yang propaganda lebih.. banyak sangat isu semasa..


--------------------------------------


kenapa aku tak masuk sekali dalam isu semasa tu? kenapa aku tak bincangkan pasal isu-isu tu? kenapa?


--------------------------------------


sebab aku malas.. kenapa aku malas, sebab aku dah tau yang korang dah tau.. banyak blogger-blogger menggunakan modal yang sama iaitu isu semasa untuk update blog.. so, tak payah la aku nak bagitau lagi kan, korang dah tau..


satu lagi sebab, aku kurang berminat nak tulis panjang-panjang.. cukup la aku membaca.. sebab aku tak pandai yang tulis balik apa yang aku baca.. dan aku jugak tak pandai nak menceritakan balik apa yang aku lalui.. kalau aku cerita balik, dengar macam aku menipu, padahal aku cakap jujur..


last sekali aku tak suka nak bincangkan isu-isu semasa yang tak mendatangkan manfaat.. isu tu jadi hangat kalau media yang gembar-gemburkan dan blogger terlampau popular pulak yang join sekali menyebarkan spekulasi macam tu.. aku kurang berminat..


--------------------------------------



isu tetek Miera Liyana pun nak kecoh.. budak-budak biasa yang upload gambar nampak separuh tetek pun takde kecoh macam ni


bukan aku tak prihatin tapi kalau nak bincangkan sesuatu, bincang la pasal yang bermanfaat sikit.. yang untung kita jugak, bukan orang lain kan.. kalau terbincang mende yang mengarut takpe, asalkan jangan la besar-besarkan isu yang remeh.. :)

10 comments:

  1. 0maunya x kecoh punya la seksi gila ...

    ReplyDelete
  2. hahahaha citer pasal tetek miera liyana ni pun aku ada gak wat entry hahahahahaha..sbb baju dia unik wooo..selalu org dedahkan payudara belah atas tapi dia dedahkan bagian payu dara belah sisi..org jarang tengok belah sisi hahahaha

    ReplyDelete
  3. haha yep seksa nana kan :)
    dy xnmpk sume tuh,
    eh ttap ade entri ni jgak kan

    ReplyDelete
  4. she's my schoolmate .
    Ya Allah , seksa betul mata melihat .

    ReplyDelete
  5. mgkin isu nie remeh...
    tp kite kne hebahkn untuk pringatan kpd yg lain...
    ps: x tahu malu btul la dia nie...sy sbg prmpuan pun malu tgok gmbr dia nie..

    ReplyDelete
  6. adehh,,,direct betul ayat ko =,='

    tp,,sape dia ni?siyes ak xknal

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers