Ads

Mari Belajar 123 Dengan Cara Mudah

aku ni dah macam cikgu tadika nak ajar korang 123 pulak.. bukan pasal susu tepung yang mahal giler 123 tu, tapi lebih kepada penghargaan aku kat followers..


sebenarnya 1234 dan bukannya 123.. mesti semua dah dapat agak 1234 tu ape mende.. mesti la pasal followers aku.. memang sikit, tapi angka yang chantek tu menjadi perhatian..


-----------------------------------------




itu dia 1234 yang aku maksudkan.. sape pulak yang bertuah jadi follower aku yang ke 1234 ni?






  • ok, aku dah bukak blog dia, tak pape masalah sangat
  • tapi aku paling pantang blog yang ada lagu
  • lebih-lebih lagi video yang autoplay
  • memang boleh pause, tapi transfer file tetap bejalan kalau tekan pause sekali pun
  • laptop aku tak canggih macam laptop korang
  • maka laptop aku tak larat nak tampung blog yang berat
  • bayangkan laptop aku pakai intel celeron M 1.60 GHz je
  • korang paling kurang pun 2.0 GHz
  • harap tuan blog consider pengguna internet macam aku


-----------------------------------------


jangan amek hati sangat sebab kalau korang dah baca entry-entry yang lepas, mesti korang paham yang aku memang pantang jumpa blog ada lagu.. aku memang tak suka blog ada lagu, maaf..


dan aku sangat berterima kasih kepada sape-sape yang terus menyokong aku melalui komen-komen pada entry.. terima kasih kepada follower semua, kalau tak ramai follower memang aku tak semangat nak ber-blogging.. :)

10 comments:

  1. huhu sama la..tak suka..sekali bukak blog, kuar lagu korea..adus..sedey tul. trus blah

    ReplyDelete
  2. blog yg letak lagu ni tak berapa sesuai sebabnya org dtg ke blog sebab nak membaca bukan mendengar.. kan??

    POLIS TEMBAK DIRI SENDIRI DEMI NAK DAPAT ANUGERAH KEBERANIAN

    ReplyDelete
  3. same la...xsuke jgk blog ade lagu..:)

    ReplyDelete
  4. alaaaa...kalau saya lambat sikit folo,leh jd folower ke-1234..huhuhu..

    ReplyDelete
  5. betol3!lagu serabut cket. tp, iklan nuffnang 2 adei,, macam mne la sye nk membebel kat shoutbox 2? maap ye sye ni bute IT. hee!

    ReplyDelete
  6. sowi la awak xske lagu..tp saya plak suka lagu..hehe..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers