Ads

Lega Macam Minum Cendol Semasa Panas Terik

hari ni dah lepas beban aku sebagai budak degree sebab tadi 2nd last paper final aku.. bukan aku dah nak abes degree, lambat lagi.. tapi untuk sem ni je la.. sem ni terasa macam berat sikit kalo nak dibandingkan dengan sem-sem lepas.. (kononnye la)


esok pulak last paper aku untuk final exam.. aku tak risau untuk esok sebab aku paper untuk esok tersangatlah senang.. senang pun kalau tak membaca takleh jawab jugak.. ok, aku akan pastikan aku study sikit untuk esok..




gambar berusia dua tahun yang lepas.. takde kaitan sangat pun, tapi aku terkenang zaman foundation sebab masa tu banyak enjoy.. enjoy sebab foundation sangat senang nak score.. abes foundation je boleh terus buat degree..

4 comments:

  1. eh jap , blog of the day dah habis ehh ?

    ReplyDelete
  2. zaman foundation memang enjoy gila ..hehe

    ReplyDelete
  3. ko nie dah sem bape sebenarnya??? okbai...

    ReplyDelete
  4. keep up the great effort tuk finished ur study k...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers