Ads

Toyol Urban

sebut je toyol budak-budak zaman sekarang dah tak terpikir pasal budak botak, bertaring, bertelinga alien dan bergigi tajam..

bukan toyol yang jenis macam ni

toyol zaman sekarang sering dikaitkan dengan exam ataupun quiz.. quiz ape? pop quiz kat tv tuh? bukan.. quiz yang budak-budak kolej hadapi la.. (perenggan ini untuk pemahaman budak yang masih bersekolah)

bila dah berada di alam universiti/kolej, kita semua hampir diwajibkan membela toyol..


beruntung jadi wanita dewasa :p

ini cara old school

ini kreatif sikit, tapi larat ke korang?

sebenarnya kejap lagi aku ada midterm exam.. kenapa midterm exam aku buat lambat?

tak lambat.. exam ni sebenarnya dibuat semula ke atas student-student yang bongok macam aku.. sebab midterm exam yang sebelum ni markah yang kami dapat sangat la teruk..

aku dah prepare toyol habis-habisan dan diharapkan toyol aku ni bertindak dengan professional, adil dan saksama.. jangan lupa doakan aku :)

23 comments:

  1. aishhh.,...men toyol eh exam... report kanggg, huhu :P

    ReplyDelete
  2. toyol toyol .. hahaha .. gud lurkx yar dgn toyol sekali .. :)

    ReplyDelete
  3. LECTURER!!!!!!!!!!!!! tengok ni..de org bela toyol...........!!!!!!!

    :D


    kehebatan cinta inchik SB..

    ReplyDelete
  4. gud luck in ur exam!!!
    Skali skala jom la join benda ni...


    http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/02/pencarian-blog-paling-hensem-dan-cantik.html

    ReplyDelete
  5. jangan sampai kantoi ek bela toyol..haha

    good luck:)

    ReplyDelete
  6. macam2 gaya boleh tiru, tapi dulu masa skolah i letak kertas dalam rubber yang balut ngan kertas keras tu, hehh boleh bayang tak? *jgn ikut idea*

    Good Luck!

    Mengaji yeayyyhuuu =)Kelas mengaji =))
    =))
    Nak travel to China?Oke, u need visa!

    ReplyDelete
  7. Masa sekolah dulu selalu tak paham bila cikgu cakap pasal toyol. dah habis sekolah baru paham, rugi rugi =.=' HAHAHA

    ReplyDelete
  8. hahaha ! bahaya tuh.. kalau nak tulis kat kuku mmg tak larat la..kena bela kuku panjang la jawapnye..kekeke

    ReplyDelete
  9. HAHAHA toyol apa muez bawak?
    kehkehekeh. goodluck! dan smoga tak terkantoi~

    ReplyDelete
  10. wah..boleh tiru jugak tektik2 toyol niy erk..hahaa

    ReplyDelete
  11. Masa buat toyol tuh pon secara tak langsung kita study kan? Heheh.

    ReplyDelete
  12. haha
    ingat pesanan aku
    sebelum nak bawak kuar toyol tu
    kasi jampi serapah dulu yea
    hahahhahahaha

    ReplyDelete
  13. @masnurain
    plsss jgn spam.. tak elok untuk kesihatan blog..

    ReplyDelete
  14. @Hazwani
    kalo study tak masuk kepala, toyol la alternative yg terbaik.. hehe

    ReplyDelete
  15. macm2 toyol eh.baru tau.,,.hehe..sbb xpenah buat.kiki

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers