Ads

Pendapat Korang Tentang Function Baru Facebook

korang perasan tak sesuatu yang lain kalau bukak facebook? takkan la tak perasan.. tengok ni..


tiap kali korang nak tengok gambar, akan keluar macam ni.. korang tidak akan dibawa ke page lain..

rasa-rasa ini menyenangkan korang tak? lebih ringan atau lebih laju?

pendapat aku:

  • setakat ni tak mengganggu aku ber-browsing pun
  • tak lembab pun (rasa makin laju)
  • lebih mudah nak tengok gambar, komen gambar
  • rasa macam takde beza sangat berbanding dulu

kesimpulannya, function baru yang dRBook facebook buat ni lansung tak beri effect kepada aku.. itu kepada aku la.. tak tau la pulak kalau ada yang tak suka..

aku, atas pagar.. suka pun tak, tak suka pun tidak.. :)

kalau makin menyusahkan, facebook takkan wujudkan function macam ni.. kalau mengganggu performance, facebook jugak takkan buat function baru ni..
kalau korang faham dunia kompiter, software dan web ni, korang mesti tau yang setiap masa dorang akan cuba perbaiki kesilapan dan memperbaiki bugs yang wujud.. setiap hari kena la improve kan..

meh sini aku nak dengar pendapat korang pulak

15 comments:

  1. bagus je... aku suke FB pye fuction sume...ringan je...cbe buke Myspace (whats that??!) berat nak mmpos!

    ReplyDelete
  2. teruja kejap mula2 tapi lama2 tak rasa pa pe daaaa.

    ReplyDelete
  3. bagus gk function ni, cuma awal2 agak tkejut sbb xtau cmne nk save gmbr kt fb. rupanya dh siap ltk button utk download lg. huhuh

    ReplyDelete
  4. mula2 terkejut . haha tp oke je , takde la smpai myusahkn kita ^^

    ReplyDelete
  5. @sembil9n
    myspace dah makin messy.. dia boleh pulak letak flash animation kat logo myspace tuh..
    mmg la style, tapi berat nak mampos

    ReplyDelete
  6. bagi sape2 yang taktau:
    bug tu istilah komputer, istilah dalam dunia IT ni..
    bug ni lebih kurang mcm kelemahan maksud dia..

    :)

    ReplyDelete
  7. eeeerrrrrrr. xpenah perasan. slalu on9 guna fon, igtkan kt fon je yg mcm tu. =.=

    ReplyDelete
  8. ntah..xsuka sgt..xtau kenapa..hahaha..mungkin sebab background hitam tu cm ggu konsentrasi nk mengushar gmbo..hahahaah!

    ReplyDelete
  9. ok gak function ni.. lebih mudah dan cepat....

    ReplyDelete
  10. bg dyra ok je . janji x berat

    ReplyDelete
  11. x menggangu, ringan..juz nmpk mcm comot..

    ReplyDelete
  12. loh jarang tui tgk gmbr org kat fb . tak perasan :p

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers