Ads

Blog Of The Day #8

intro aku taknak la panjang-panjang.. bukan ada orang nak baca pun kan.. ok, jom kita tengok sape blog of the day kali ni..




ini tuan blog, dia memang letak terbalik, malas aku nak edit balik.. hehe


blog dia ni serba putih je.. ok la, cepat sikit nak loading kan berbanding blog aku ni yang penuh dengan widget tah pape tambah pulak header aku yang gedabak besar nak mampos.. :p

ada masa korang singgah la ke semua bloglist aku tu.. tak rugi singgah, pengalaman pun makin bertambah melalui pemerhatian kan..

*ini senarai bloglist aku setakat ni [sini]

4 comments:

  1. hureyyyyyy!!!!!!!!! sebanyak mungkin... thanks!!!! hahaha.. akhirnya... berkat doa dan hasil titik peluh.. hehe... thanks!!

    ReplyDelete
  2. dh buat entry exchange link kt sini http://faypunyesan.blogspot.com/2011/02/nak-join-nak-join.html

    ReplyDelete
  3. Ehem, bila nak buatkan CB lak?? Hehehe.

    ReplyDelete
  4. @CikBulat
    CB kene join bloglist dulu baru bleh jd blog of the day secara random setiap hari.. :D

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers