Ads

Aku Membesar Dengan Perkara-Perkara Berikut

tiba-tiba teringat mase kecik-kecik.. mase kecik ada banyak peristiwa penting yang budak-budak zaman sekarang takkan lalui..

aku cuba ringkaskan entry ni:

dulu mereka ni digelar kesatria baja hitam
laki pompuan pun layan power rangers ni
ranger feveret aku
game paling legend
ingat lagi tak? cybercop
setiap rumah wajib ada mende ni untuk rakam citer kartun kat tv
kartun paling legend kat Malaysia ni
kampung boy.. sekarang pun masih disiarkan lagi kat astro
kartun ni pun boleh tahan best.. sekarang taktau ade lagi ke tak sambungan dia
aku jarang tengok sebab aku rajen pegi sekolah.. hehe
mainan ni kalau tak dapat memang menangis
ini mesti ramai yang minat.. sampai ayah aku pun main sekali
komik dragon ball z.. bukan anime sebab anime dia dah boring sikit


aku rasa itu je la kot yang sempat aku senaraikan.. sebenarnye ada banyak lagi mende yag korang membesar dengan.. tapi lain orang, lain minat masing-masing masa kecik.. dan tengok gak faktor geografi masing-masing..

aku bersekolah pada sesi petang dan aku jugak masa kecik-kecik jarang nak ponteng sekolah semata-mata nak tengok kartun.. mak aku dulu gengster sikit, takot.. hehe

*meh sini klik kat sini

20 comments:

  1. haha..tumbesaran ko same la nga aku..semua tu aku buat mase kecik

    ReplyDelete
  2. ade lagi satu bro...

    citer gaban tue best...
    keta dye canggih...hahahaha

    ReplyDelete
  3. wahhh, rindu nk tgk usop sontorian! ;) heheh...


    Kau... bagai seorang pahlawan, Keluang Man!!!! ♪♪ lalalala.... hehehe

    ReplyDelete
  4. @ijam ismail
    aku kurang layan pokemon.. sbb mse pokemon disiarkan, aku dh besar sikit.. hehe :p

    ReplyDelete
  5. @aRe-lOnG
    gaban aku kurang ingat la.. maybe sebab citer tu disiarkan mase aku tgh ade kat sekolah.. kalo aku ponteng sekolah, memang aku kene flying kick dgn mak aku.. huhu

    ReplyDelete
  6. like !

    oh sepatutnya ade maskman jetman ultraman.

    haha.

    ReplyDelete
  7. @aku hasmie
    betul gak.. ultraman.. tapi budak2 skrg pun layan ultraman.. kat sini aku nk tunjuk yg budak2 skrg tak sempat nk layan.. hehe

    ReplyDelete
  8. Dulu kekecik layan Gaban! Satria Baja Hitam, suke moto derang! hahaha... ngan Power Rangers.

    Yang masih dilayan budak2 zaman sekarang yang kite pon gile masa dolu2, Doraemon, Ultraman! Tapi kalau budak2 skrg tengok, kite lah paling meluat! Tak sedar diri, padahal dolu2 kite ngn akak kite suke gile tengok mende tu! hahaha.....

    Lagi satu, tak lupe gak Sang Kancil dan Buaya, Sang Kancil dan Monyet kat RTM dulu2...hik3...

    -----------------------------------

    KatekateKite | Jom Timbang Berat Kilo Blog Korang! ^,^

    ReplyDelete
  9. BANYAK CERITA KARTUN KAMU TONTON.. :)

    ReplyDelete
  10. rindu giler ngn usop plus keluangman... >.<

    ReplyDelete
  11. http://onlymezue.blogspot.com/2011/02/blog-berwajah-baru-komen-komen-la.html
    anda di tag

    ReplyDelete
  12. yeahhh usop sontorian!! giler legend kan?? nice entry ni..teringat zmn kecik2 tau..

    tengs yah butkan link exchange tu..terharu~~ woooo

    ReplyDelete
  13. dulu ada hati kat jason power rangers merah. :p

    ReplyDelete
  14. asal taste anda sma spt sya ya..hhahhaa..mario mmg terbaek..men sampai lebam2 mata kot..huhuu

    ReplyDelete
  15. cerite seperti diatas mmg best!

    tp sailormoon tadep ke


    nk kene ni~~~~~~~

    dgn kuase bulan aku akan menghkum mu~

    hueh574809

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers