Ads

Pengodam (Hackers) Tercantik Di Dunia


pada mulanya aku pun macam tak percaya awek cun kat atas ni adalah seorang pengodam atau lebih mudah disebut hackers..

nama minah seksi ni ialah Kristina Svechinskaya.. susah betul nak taip nama dia ni lebih2 lagi kalau nak menyebut.. terbelit lidah aku..


dia antara empat pelajar dari New York yang dituduh mencuri sekurang kurangnya 3$ juta dari akaun US dan 9.5$ juta dari akaun bank UK

dorang menggunakan sejenis virus bernama Zeus Trojan yang mana kalau diklik, dorang boleh monitor korang punye username dan password


kebanyakan iklan yang pop-up masa korang browsing kemungkinan adalah virus.. so, hati2..

lagi gambar2 awek cun ni:


sebenarnya aku dah lama tau pasal cikaro ni, tapi baru sekarang nak share dengan korang..

sape2 yang dah tau, duk diam2 pegi main jauh2.. :p

18 comments:

  1. haha..
    sye bru tahu..
    haha...
    =P

    ReplyDelete
  2. huhu.tgk kat ppr dulu. comel gile :P

    ReplyDelete
  3. @shamsiah shamsuddin
    tengok la last name dia.. ade word KAYA.. kaya la tuh.. tapi kantoi.. huhu

    ReplyDelete
  4. heh tak macam gaye hackers pun ?
    gula hacks sugar daddy kot..
    wakaka XD

    ReplyDelete
  5. muka cantek, ati busuk! hahaha :P

    ReplyDelete
  6. info yg aku dapat, dia hanya dituduh.. taktau sama ada bersalah atau tidak.. misteri lagi..

    ReplyDelete
  7. teringin gak nak jadi hacker... tapi ilmu tak tinggi lagi... huhuhu

    ReplyDelete
  8. jangan tak caye..

    malaysia pun ada hackers makwe ni..

    tapi kebanyakan hacker malaysia tak buat kerja jahat.

    ReplyDelete
  9. hebatnye dia..tapi sala guna kehebatan.

    ReplyDelete
  10. taun depan aku plak jadi hacker.
    takut tak? haha :D

    ReplyDelete
  11. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam kenalan moga aderespon baik dari blog kamu.... terbaiklah buat kamu....

    AWek ni boleh tahan.... boleh tahan gak kepakaran dia.... awek teknologi IT tinggi ni....

    ReplyDelete
  12. wah.. tak tau die penah wujud pon... hahaha

    ReplyDelete
  13. Ya kena berhati sekarang sebab banyak sekarang iklan yang tak diundang keluar kat web :_)

    ReplyDelete
  14. Perghhh... Hebat juga dorang neh... Tapi dorang ni salah guna kuasa lak...

    Terbaru: Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway
    Terhangat: Gangguan Seksual Terhadap Budak 12 Tahun Di FB
    Terbaik: 5 Plugin Firefox Yang Wajib Ada

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers