Ads

Lagu Jiwang Terbaik Sepanjang Zaman [CONFIRM]


untuk lebit lanjut, mula2 klik dulu kat sini [link] dan sini [link]

sape2 yang dengar lagu ni pasti akan cakap:
"oh.. lagu ni.. tapi ape tajuk lagu ni ea?" atau "lagu Bon Jovi ni.. dulu mase kecik2 selalu dengar.."

betul, lagu inilah lagu jiwang yang paling terbaik bagi aku.. mungkin korang akan cakap lagu Celine Dion lagi best..

tapi, jiwa rock akan lebih meminati lagu bergenre rock.. yang tak rock sangat pun ramai suka lagu ni..

ini video clip lagu tersebut:


pernah dengar kan? lagu ni bertajuk Always nyanyian Bon Jovi.. lagu ni ditulis pada tahun 1993.. patutlah pernah dengar mase kecik2 dulu..

apa yang menarik, dua orang minah dalam video clip ni mungkin korang kenal..


Keri Russell (Bedtime Stories, Mission Impossible III) dan Carla Gugino (Watchmen, Race To Witch Mountain) .. korang cam tak?

dorang ni dah banyak berlakon dalam filem2 yang kita pernah tengok..

meh sini kalau nak terai dengar lagu jiwang terbaik dari ladang ni [Download Sini]

bagi korang pulak, lagu jiwang apa yang terbaik sepanjang zaman?

3 comments:

  1. Tetiba teringat lagu ni -Every Time You Go Away (Paul Young), lagu vintage lapan puluhan :)

    ReplyDelete
  2. Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
    Btw lawa blog and happy new year! :)

    Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

    ReplyDelete
  3. lagu bon jovi-always terbaik gila !

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers