Ads

Entry Kepala Berbulu

aku malas nak gunting rambut buat masa ni.. berambut pendek lebih selesa.. lepas mandi tak payah nak setting rambut lame2..

macam mana kalau aku berambut panjang? tak selesa pada permulaannya.. permulaan? maksud aku, bila rambut tu sederhana panjang, agak tidak sesuai dengan aku, rimas..

bila dah betul2 panjang baru nampak ok..


gambar ni bukanlah masa rambut aku betul2 panjang, tapi ini la rambut terpanjang aku di dalam gambar..

gambar rambut aku masa betul2 panjang? tak sempat nak snap..


saje mengada nak post gambar sendiri.. aku pun tak tau nak simpan panjang atau digunting sahaja rambut aku yang dah mula bergulung ni..


aku mungkin macam lalang, takde pendirian sangat.. kalau orang cakap macam tu ok, aku ikot macam tu.. macam tu jugak kalo sebaliknya..

rambut panjang atau pendek?

maaf la kalau entry ni bersifat personal.. tapi entry seperti ni hanya sementara.. ;)

16 comments:

  1. Suke lelaki rambut panjang tak panjang pendek tak pendek.. Hihi.. :)

    ReplyDelete
  2. @FarhanaDr
    bila panjang ok, bile dia tgh nk panjang tu yg nmpk x lawa.. :)

    ReplyDelete
  3. go pendek~!

    erk. i mean rambut pendek okeyh

    rambut pendek lg sesuai kot. nnti xde la tertukar ngn bdk pompuan. kan kan

    ReplyDelete
  4. vote for PENDEK! nampak lebih smart, kemas, tak serabut :)

    ReplyDelete
  5. rambut pendek!
    sbb
    1-lebih kemas
    2-lebih kiut
    aku tauuu kau mesti nak reason no.2 tu kan?
    ahaha

    ReplyDelete
  6. mmm, for me, u look better macam dlm gambar baju biru ni.. sweet.. ;)

    ReplyDelete
  7. Pendek pendek pendek. Vote for pendek. =)

    ReplyDelete
  8. 24/11/2008 terbaiikkk. Pendek okay??

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers