Ads

Cek Nuffnang Dah Sampai Rumah?

semalam tido lambat gara2 blogwalking.. tak kesah la sebab hari ni kelas aku start lambat..

belum pun aku sempat nak masuk bilik mandi, henset aku berbunyi.. oh, ayah aku call.. dalam fikiran aku, ni mesti ada pape ni.. sedikit cuak..

dialog dalam sedikit loghat Temerloh:

Abah: "alo, assalamualaikum.."
Aku: "waalaikumussalam.."
Abah: "takde kelas ke?"

Aku: "kul 11 kang.."
Abah: "ni ade cek sampai rumoh.."
Aku: "ohh.. tu cek nuffnang.."
Abah: "nuffnang?"
Aku: "duit along dapat dari buat belog la.."
Abah: "ok, nnt aboh antor kat awok.."

panggilan itu la yang menaikkan semangat aku untuk terus berblogging..


korang yang ade blog ni pun sama, duit aku dah dapat depan mata.. jadikan blog korang satu mende yang bermanfaat kepada blogger2 lain..

10 comments:

  1. pagi2 dapat berita gembira..best! huhu..

    ReplyDelete
  2. perghhh~ kena tunjuk tu bro brapa hengget dapat...hahaha

    ReplyDelete
  3. @kuyie
    ehem.. segan r nk tunjuk..
    bukannye byk pun.. hehe

    ReplyDelete
  4. wuuu lambat lg la cek koi nak sampai :(

    ReplyDelete
  5. fuyooo best gila. blog kau mmg best . hehe .

    ReplyDelete
  6. fuyoo best gilaa. blog kau mmg dabomb !

    ReplyDelete
  7. wahhh,boleh share hehe kidding ;)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers