Ads

Mereka Boleh Hidup Tanpa Make-up..!

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.


kan best kalau dapat awek macam gadis2 kat atas ni.. masih lagi jelita walaupun tanpa makeup..

mungkin akan ada yang cakap "tak lawa pun.."

cantik itu subjektif dan taste masing2 sangat berlainan.. kalau tak kenapa ada anak muda yang terpikat dengan makcik jual goreng pisang kot.. ade ke?

pendapat korang? yang mana satu paling cun antara semua ni? bagi jejaka2 yang baca blog aku ni, buat la pilihan sekarang.. hehe

14 comments:

  1. @CikGadis
    betul2..
    sbb tu tak ramai yg kawen dgn omputih.. huhu

    ReplyDelete
  2. @fyna
    try la post gambar tanpa mekap.. kompem lawa mcm dorang.. hehe

    ReplyDelete
  3. kecantikan sebenar datang dari dalam. ngahahaha.. cam iklan sabun pencuci plak.

    by the way, aku pilih no2. tp lisa surihani lagi cun kot.. :)

    ReplyDelete
  4. Klu cantek tp hati busauk watpe kan... jd jgnla memandang kecantikan semata2... sbb cantek tu hanya lah sementara.. ape pun ramai lg gadis msia yg cantek2kan!!!!muahahahhah

    ReplyDelete
  5. @sue
    kan malaysia penah dpt ranking 1st, sbb wanita cantik teramai didunia adalah di malaysia.. :D

    ReplyDelete
  6. hee~
    most guys lg suka girls without makeup dri tempek makeup byk2 kan?
    gege~
    tp, kalo girls da biase makeup, xleh nk buat ape lah =="

    ReplyDelete
  7. @-[miracle]-
    betul tu.. x suke girl yg mekap2 sgt ni.. sbb kite ni sendiri rimas tgk girl sendiri pkai mekap.. :D

    ReplyDelete
  8. wei!
    aku suka gila gila gila gila kat perempuan yang tak pandai makeup dan tak makeup..
    sebab aku suka natural.. serius!!
    aku benci bila perempuan tu makeup sampai abis nmpa merah pipi dia..jadi macam opera cina punya orang..

    korang perempuan.. tuhan jadikan dah cantik..

    nak makeup pon.. letak sikit2 ja.. jangan over.. sampai nampak ketara perbezaan tone kaler leher ngan muka.. i tak suka u.. ~~~

    ReplyDelete
  9. Siapa bilang gadis Melayu tak menawan...tak menarik hati...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers