Ads

"JOM JOIN CONTEST Tiqaa Wonderland!"

Tiqaa

contest apa ni? pakai baju ala2 Alice in Wonderland? atau bergambar di Mines Wonderland? bukan.. jangan tertipu dengan tajuk mahupun kecomelan tuan punya contest..

sebenarnya contest ni ada dua kategori.. gambar candid saya dan senyuman kegembiraan.. maknanya kena ada dua gambar la..

gambar kat atas tu adalah penganjur contest ni.. tujuan aku nak join contest ni sebab nak glemer.. ok, penipuan aku berjaya kat situ, sila jangan percaya perkara2 tahyul ni..

aku nak mempetaruhkan dua gambar.. satu gambar bagi setiap kategori..

senyuman kegembiraan:


orait.. terpancar tak kegembiraan kat wajah aku? muka yang penuh dengan noda jerawat.. biase la, remaja kan.. sebenarnya ni pun gambar candid tapi aku letak dalam kategori gumbira sebab masa ni duit sponsor baru masuk..

gambar candid saya (aku):


yang ini pulak dalam kategori candid.. ok, tiada lakonan disitu, segalanya adalah semulajadi dan sangat innocent.. candid yang tepat pada masa, aku tengah korek gigi menggunakan lidah.. haa, korang boleh buat ke?

menurut udang2 contest ni, peserta mesti tag dua orang minimum.. kat sini aku nak tag:

Nisa dan Fara


untuk terus ke page asal contest, korang boleh click HERE

5 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers