Ads

Gulliver's Travels


Gulliver's Travels, filem lakonan pelawak terkenal, Jack Black.. mesti semua kenal dengan mamat gemok ni sebab dia dah banyak menggeletek korang dengan dalam setiap filem yang dilakonkan..

aku dah tengok filem ni, baru je tadi.. cerita pasal Lemuel Gulliver yang kerja jaga surat kat pejabat, ala2 mat despatch sikit.. satu hari, dia ditugaskan untuk mengembara sorang2 ke Bermuda dan akhirnya sampai di satu pulau yang penuh dengan orang2 kerdil bersaiz Barbie..

apa yang menarik dan ingin aku kongsi ialah tentang salah seorang pelakon dalam filem ni.. siapa? mesti la awek cun.. hehe






ok, minah kat atas tu, memegang watak sebagai Princess Mary, puteri kerajaan Liliput.. mula2 aku tengok, mati2 aku ingatkan Katy Perry.. sebab raut wajah dia ni memang mirip Katy Perry..

rupa2nya minah ni sebenarnya Emily Blunt, pelakon dari England.. ok, sekarang aku dah jumpa 3 artis yang mempunyai raut wajah yang sama..




pendapat korang, seiras atau tidak?

10 comments:

  1. haah seiras sgt.
    best cite ni? nak tgk td, tp x jd lak. huhuhu

    ReplyDelete
  2. wuishhh.. MUSTI tengokkk...~ sumpah lawak.. tdo pun termimpi2 citer ni.. tapi mimpi Emily Blunt la.. comel sgt.. huhuu :p

    ReplyDelete
  3. Aah seiras , tapi siapa yang last sekali tu ?

    ReplyDelete
  4. dari bawah:
    - zooey deschanel
    - katy perry
    - emily blunt

    ReplyDelete
  5. hohohoho yurpppp
    sama sgt...


    zooey is sweet nmpk vintage2 she more look like katy's sister dari her sis emily deschannel..

    katy kinda pin up gal

    emily blunt...skrg baru perasan muka dorang sama

    ReplyDelete
  6. i suka katy perry ngan zooey
    both look alike
    katy tu lagi nampak mcm zooey punya sis dari her real sis emily deschannel

    baru perasan emilyy blunt ni pun sebiji cam dorang dua

    ReplyDelete
  7. Oh ingat kan Emily Blunt yang atas sekali tu , konfius haha

    ReplyDelete
  8. @Osman: atas skali mmg Emily Blunt la.. kan aku tag 'dari bawah'

    @fya: zooey comel kan? hehe

    ReplyDelete
  9. a'ahla same la. emily blunt tuh ada berlakon citer lain gak an. lupela citer ape..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers