Ads

Mood Raya

terasa lama giler aku tak update blog ni.. nak buat macam mane, sibuk beraya lagi.. mood raye pun belom habis, nak gi kelas memang mustahil la.. hehe

 

ok, orang lain raya kedua dah berlumba2 upload gambar raya kat facebook, blog..

 

aku bile lagi? haa.. masa ni la aku nak tunjuk gambar2 beraya aku.. cuma takde la semeriah korang..

 

raya aku tahun ni simple sangat2.. gambar dengan family pun tak amek sangat.. mungkin sebab abah aku bekerja pada raya pertama dan kedua..

 

raya aku meriah dengan beraya di rumah member2 je.. memang tahun ni agak meriah sebab ramai yang aku jumpe..

 

cuti pun lebih lama berbanding raya tahun lepas..

 

P1050579

P1050593

P1050653

IMG_1956

IMG_1962

IMG_1975

IMG_1994

IMG_2011

IMG_2034

IMG_2035

IMG_2038

IMG_2040

IMG_2042

IMG_2050

IMG_2065

IMG_2073

IMG_2076

IMG_2106

SAM_0806

SAM_0830

SAM_0838

SAM_0923

1 comment:

Ads

Followers

Google+ Followers