Ads

Germany vs Spain, Team Mana Korang Rasa Akan Menang?

dah lame aku tak update blog ni… kebelakangan ni sangat2 lah sibuk sebab aku baru masuk sem baru.. mood nak update blog sangat2 lah lemau..

 

Netherlands dah menang malam tadi.. malam ni giliran Germany dengan Spain pulak.. Germany sebelum ni banyak menang besar dan Spain pulak menang cukup2 makan je..

 

tapi tak semestinya yang menang besar tu akan layak ke final nanti.. Spain perlu jadikan kekalahan Brazil satu iktibar.. pasukan feveret tak semestinya akan lepas.. Germany pun macam tu, pasukan feveret..

 

german-girl-10

spanish_girl-500x500

hot-german-girl

spanish-girl-01

7SarahBrandnerSarahBrandner

saracarbonero1

 

agak tergugat sebab awek2 Germany lagi hot dari awek2 Spain.. hmmmm..

5 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers