Ads

Kejadian Pelik Semasa Special Sem

masa cuti panjang ni la aku kene amek special sem atau budak2 ipta sebut semester khas.. bunyinye agak kurang enak.. maka aku gune special sem untuk menyedapkan lagi penulisan..

 

sem ni agak sibuk bagi aku.. korang yang amek special sem pun mesti sibuk seperti aku.. ape yang biase orang belajar untuk dua minggu, aku belajar semua tu untuk satu minggu..

 

ape kejadian pelik yang berlaku kat aku? sebenarnye dalam kelas aku.. disebabkan aku lambat buat add-drop subjek untuk special sem ni, aku dapat la kelas yang tak sama dengan kawan2 aku..

 

ape yang ade dalam kelas aku?

  • lelaki2 berkumis (bermisai dan berjanggut)
  • masing2 muke macam bapak orang
  • yang nak botak kepala pun banyak (botak tengah)
  • tak ramai awek cun
  • sorang pun aku tak kenal dalam kelas tu
  • aku rase aku paling hensem dalam kelas tu

 

dipendekkan cerita, aku satu kelas dengan senior2 yang lambat amek subjek special sem.. dah rase macam aku hadir kursus keibubapaan.. macam kursus kahwin pun ade..

6 comments:

  1. sem khas sme x ngn sem pendek?huhuhu

    ReplyDelete
  2. kursus kahwin??
    haa bagus! wt sekali le~ ahhaaa~

    ReplyDelete
  3. hahaah....ni niat dah lain da ni...ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. short sem, special sem, semester khas.. same la tuh..

    ReplyDelete
  5. x sama laaa.. koi punye short sem dua bulan kottt~

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers