Ads

Jejaka2 Kachak UNITEN

ape punye gay la buat entry pasal jejaka kacak.. tapi aku dah jadi macam zombie duduk kat rumah.. uniten ni pelik sikit.. masa kolej lain cuti, uniten tak cuti.. masa uniten cuti, kolej lain tak cuti.. bile aku cuti, kawan2 semua tak cuti.. paham2 sendiri la..

 

ape kaitan dengan entry aku kali ni? aku dah jadi blogger tegar sejak hits nuffnang aku semakin meningkat.. kehkeh… kalau tak update sehari memang aku takleh duduk diam..

 

bermula dengan gambar di bawah:

DSC_0586

ni la aktiviti kami bila masa break.. lepak kat cafe.. lepas abes makan jadi naga kat belakang cafe

dalam gambar: Nuek, Turb, Ery, K.A, Apis Southwind

 

DSC_0588

dalam gambar: Abe, Atok, Mat, Diniy

 

DSC_0509

sebelum masuk ke kelas, lepak kat tangga..

dalam gambar: Atok, K.A, Turb, Apis Southwind, Neo

 

DSC_0476

kalau dah banyak sangat masa mase free, lepak alamanda.. sampaikan awek yang jage kaunter kat tempat karaoke tu dah kenal muke masing2..

dalam gambar: Frog, Miyoi

 

DSC_0802

biasenye sekali seminggu kami akan main futsal.. tu mende wajib la yang lelaki buat.. gambar ni mase pertandingan futsal anjuran kelab wawasan uniten kalau tak silap aku..

dalam gambar: Zul, Turb, T-Rex, Nuek

 

aku rase cukup la setakat tu je.. sorry la kepada member2 lain yang takde dalam gambar.. aku buat entry ni secara tergesa2.. takot abes pulak bateri laptop ni.. dan mintak maap la kalau ade insan2 di dalam gambar yang agak malu2 anak dara kene pinang sebab letak gambar korang.. haha

 

haa, yang gadis2 pulak sila la pilih ye.. kahkah

5 comments:

  1. hm...mcm penah ku bc entri jejaka2 kacak ni tau..tp d mn ya? lupa o...

    ReplyDelete
  2. abang baju kuning gambar terakhir nampak menonjol..hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha
    sokong komen sophie
    ekekeke

    ReplyDelete
  4. hoho..skilo brape ni?while stock last ke??ahakss~~

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers