Ads

Meuz Angelo is Back..!

papa come back alive


Ola... aku semakin kerap menggunakan perkataan tu untuk mengucapkan "Hello" kpd rakan taulan dan sahabat handai yg berada nun jauh di sana... erk, ape kaitan?

tujuan sebenar aku post entry baru ni untuk mengumumkan kemunculan semula tuan empunya blog ni yakni aku.. ayat ape ni? tak kesah la, ni blog aku, suke ati aku la nak tulis ape.. haha

bagi siapa2 yang masih baru nak mengenali blog aku ni, untuk pengetahuan korang, aku dah hampir setahun tak mengepos entry baru.. sape2 yang dah lame tau pasal blog ni, duk diam2.. jangan nak kecoh2..

asalnye tujuan aku melewatkan penerbitan entry baru konon2 nak kumpul bahan.. disebabkan aku ni seorang student yang malas, (ponteng kelas adalah salah satu aktivit nakal aku) maka tertangguh hampir setahun untuk menerbitkan entry baru..

buat masa sekarang aku kekurangan idea untuk menerbitan entry2 baru.. aku harapkan cadangan dari siapa2 yang mengunjungi blog aku ni.. cadangan asal aku nak post entry yang berkaitan dengan IT.. ape pendapat korang? nerdy sgt ke?

kalau ada apa2 soalan berkenaan dengan IT, sila kemukakan.. insyaallah aku akan cuba membantu..

5 comments:

  1. ye.. saye nak buat kecoh.. nape lama sgt x update blog anda. Saya yg x mungkin tumbuh janggut ni pun berpeluang tumbut janggut 2ggu entry anda.

    ReplyDelete
  2. bg aku ok sangat2.. aku prefer blog yg brguna dan berinformasi.. teruskan usaha anda.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. olaa..:DD
    uih lame gler aku x nmpk2 ko kt coit.
    aku ade nmpk bdk2 klaz ko,tp ko xde pon
    rndu ssiott :P

    slm rndu pakcik :))
    ngeh2

    ReplyDelete
  4. laa.. makcik tantan bella, x kan x nmpk aku..

    aku ade je dtg kls...

    ke ko yg x dtg kls ni.. huhu

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaaaaa saya followers anda!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers