Ads

Myspace Berwajah Baharu

ok, aku guna jugak perkataan baharu sebab lately banyak dah iklan dan surat khabar guna ejaan "baharu" ni. kalau dulu kita diajar untuk mengeja dengan ejaan "baru". aku pun konpius mana yang betul sekarang.

kat atas tu intro yang kurang berkait dengan apa yang aku nak sampaikan sekarang. apa aku nak cerita sebenarnya ialah semalam tetiba dapat hidayah nak bukak Myspace.

bukak je, aku terkejut rupa Myspace sekarang sangat la lain dari yang dulu. aku pun lupa dah berapa tahun aku tak bukak Myspace tu. ok, jom tengok macam mana aku masuk Myspace baharu ni.

----------------------------------------


mula-mula masuk Myspace korang akan nampak macam kat gambar atas ni. boleh tahan kemas, mengingatkan aku kat Twitter je.

----------------------------------------


dia suruh aku login pulak. ni yang susah nak ingat balik password lama aku. kalau korang teruskan login kat situ guna password lama, memang takkan dapat masuk. caranya, korang kena tekan "with Classic Myspace".

----------------------------------------


yeahh! dah berjaya masuk! power jugak otak aku mengingat password yang dah bertahun ditinggalkan. haha. ok, lepas berjaya masuk korang sendiri akan reti apa nak buat.

----------------------------------------


gambar kat atas ni rupa home Myspace aku. agak kemas dan simple, tapi buat masa ni aku perlukan sedikit masa untuk sesuaikan diri dengan interface baru Myspace ni.

----------------------------------------


dah siap setting ape bagai, ini la rupa profile Myspace aku. amacam? ok tak? pape hal, korang gi usya sendiri dulu Myspace korang. mane la tau ada mende baru nak share ke.

7 comments:

  1. zaman myspace dh lepas..dah delete account ms nih..

    ReplyDelete
  2. Dah pupus myspace dalam ingatan aku ni rasenya hahaha.. nanti update lagi eh apa yang best dgn myspace sekarang! :D kot-kot boleh open 1 account.

    ReplyDelete
  3. haha teringat kenangan dulu2 pakai myspace. time tu buta it lagi. layout bersepah2

    ReplyDelete
  4. aduiii konfom dah lupa gila pw nye . huhuhu

    ReplyDelete
  5. Myspace dah dianaktirikan bila FB ada
    huhu

    ReplyDelete
  6. uishh lama gila xbukak myspace, mmg konfem den tak ingat pass die..hoho

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers