Ads

Dua Ribu

punya la lama aku buat blog, baru la sekarang aku dapat angka 2000 ni.. kat sini aku nak ucapkan terima kasih kepada follower aku yang ke-2000 iaitu Dizapher [klik sini untuk ke blog beliau]

kalau aku kutip singgit sorang ni dah lama aku boleh beli henset baru memandangkan aku pakai henset cikai je, takde touch screen dan tak boleh pakai foursquare mahupun instagram..

kebelakangan ni aku jarang update blog.. kalau aku dah free nanti, aku akan rajin update blog macam dulu.. sekarang aku dah nak final exam, so busy sikit dengan assignment dan presentation

tengkiu, adioss

No comments:

Post a Comment

Ads

Followers

Google+ Followers