Seringgit Setiap Seorang

bila aku tengok angka yang mewakili manusia, aku kerap terbayangkan sesuatu.. bayangkan kalau setiap follower blog kita atau twitter kita bagi kita sorang singgit.. hmm.. kalo 2000 orang, dah dapat RM2000, kan? itu belum lagi orang yang feymes dalam dunia blog ni.. bayangkan kalau kita boleh mintak singgit sorang di kala kita memerlukan wang dengan segera.. haha

kat negara kita ni pun dah ada macam-macam cukai.. kan best setiap singgit dari cukai tu bagi kat orang yang memerlukan macam aku ni.. hehe

No comments:

Post a Comment

Ads

Followers

Google+ Followers