Ads

Share Lagu Dengan Cepat Dan Mudah

dah lama aku perhatikan budak-budak kat twitter mahupun facebook gemar sangat share lagu melalui link dari youtube.. tau tak ada sesetengah universiti laman youtube disekat dari diakses? tak ke kesian dorang tu..

meh sini aku nak ajar macam mana korang boleh share lagu-lagu kegemaran korang dengan muda dan pantas..

korang hanya perlu ke tinysong.com dan cari lagu apa yang korang nak share dan dengar.. apa yang best, lagu-lagu kat sini loading dengan cepat berbanding youtube.. ye la, youtube nak kene loading video sekali..

korang boleh share kat twitter, facebook, email dan tumblr.. ce korang try dengar satu lagu, laju tak dia loading?

*lagu-lagu melayu tak banyak yang ada





2 comments:

  1. tuk download lagu plak..? xde link yg menarik ker..? ;)

    ReplyDelete
  2. @isya
    byk tmpt nk download lagu.. cari kat beemp3.com or cara manual kat google

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers